Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Groothandel en horecaleverancier

Goede start AGF Overtoom op Amsterdams Food Centre



Tholen - Sinds 26 september is AGF Overtoom gevestigd op het Amsterdamse Food Centre. Het bedrijf heeft al een langere historie in de AGF-branche. Al in 1995 startte Mustafa Ozdemir zijn eerste speciaalzaak Serhat Market Amsterdam, gevolgd door door de tweede zaak Overtoom Groente en Fruitspecialist in 2007.



Op 26 september was de opening van AGF Overtoom Groothandel en Horecaleverancier op de Amsterdamse groothandelsmarkt. "Hiervoor waren wij al begonnen als horecaleverancier en als gevolg van de toegenomen vraag hebben we besloten om het uit te breiden en deze zaak te beginnen."




"Op de Overtoom hebben we onze tweede AGF-winkel geopend, dus daar komt de naam vandaan. Wij zijn met onze horecaklanten daar begonnen, dus hebben we besloten om deze zaak ook zo te noemen."



"Onze belangrijkste afnemers zijn restaurants, cafés, cateringbedrijven uit Amsterdam en omgeving. Naast groente en fruit leveren we ook levensmiddelen en non-food aan horeca. De producten kopen wij zelf in bij de AGF-groothandels. De eerste weken zijn goed en naar verwachting gelopen. Onze kracht zit in onze service. Wij leveren 7 dagen per week op het door de klanten gewenste tijdstip en zijn gedurende deze dagen rechtstreeks telefonisch bereikbaar tussen 08.00 en 20.00 uur.



Voor meer informatie:
AGF Overtoom Groothandel & Horecaleverancier
Jan van Galenstraat 14
1051 KM Amsterdam
Telefoon: (020) 486 53 48
info@agfovertoom.nl
www.agfovertoom.nl