Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ook komkommerteler krijgt voortaan hulp van Strategy Manager

Sinds de lancering van Strategy Manager in 2022 heeft LetsGrow.com meerdere uitbreidingen doorgevoerd in het opstellen van teeltstrategieën. Aanvankelijk stelde deze tool telers in staat om gedetailleerde strategieën en scenario's voor tomatenteelt te ontwikkelen. Vanaf juli 2024 zal de Strategy Manager verder uitbreiden voor komkommer, waarmee telers ook voor dit gewas streefwaarden kunnen laten berekenen voor hun teelt- en energiebeheer.

Traditioneel moesten telers vaak vertrouwen op ruwe schattingen gebaseerd op eerdere teeltcycli wat vaak tot misleidende conclusies leidde. De Strategy Manager verandert dit door verbanden tussen gewas, klimaat en energiekosten te integreren. Bij elke parameterwijziging past de rest zich automatisch aan volgens de principes van natuurkunde, kastechnologie en plantfysiologie. Binnen 15 minuten kunnen telers een strategie ontwikkelen.

Productontwikkeling
Productontwikkeling en software-updates zorgen ervoor dat er nieuwe functionaliteiten en gewassen aan de Strategy Manager worden toegevoegd. Met de toevoeging van komkommer aan het aanbod van de Strategy Manager kunnen telers profiteren van deze tool. Vanaf juli 2024 zijn klanten in staat om specifieke strategieën voor zowel tomaten als komkommers te creëren. Tijdens de GreenTech in Amsterdam (11 t/m 13 juni) krijgen bezoekers de kans om met Strategy Manager Komkommer kennis te maken ​​op stand 01.526.

Voor meer informatie:
LetsGrow.com
Tel:+31104608108
[email protected]
https://www.letsgrow.com/nl/strategy-manager/

Publicatiedatum: