Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vereijken Kwekerijen gebruikt intelligente algoritmes bij de teelt

"Gevoel zegt mij niets als jonge teler"

Vereijken Kwekerijen, een bedrijf met zeven locaties verspreid over in totaal 60 hectare, valt op in de tuinbouwsector. Het bedrijf gebruikt geavanceerde technologieën, zoals intelligente algoritmes, om te telen.

Eén van de meest opvallende aspecten van Vereijken's aanpak is de integratie van data-analyse in hun teeltprocessen. Waar voorheen beslissingen voornamelijk werden genomen op basis van intuïtie en ervaring, heeft het bedrijf een ingrijpende verandering doorgemaakt naar een meer feitelijke benadering. De teelt wordt ondersteund door geavanceerde analyses en intelligente algoritmes.


Eric Vereijken

"Gevoel zegt mij niets als jonge teler", merkt Stefan Biemans op, teeltmanager bij Vereijken Kwekerijen. "Wij willen aan de hand van data met feiten dingen kunnen onderbouwen om keuzes te kunnen maken." Deze filosofie heeft volgens het bedrijf geleid tot aanzienlijke voordelen. Daarbij wordt elke minuut van de teelt optimaal benut dankzij de kracht van intelligente algoritmes.

De samenwerking van Vereijken met Hoogendoorn heeft deze inspanningen verder versterkt. Door de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Hoogendoorn's Intelligent Algorithms te omarmen, blijft Vereijken een stap voor op de concurrentie. Elke nieuwe algoritmeontwikkeling biedt nieuwe mogelijkheden om de efficiëntie te verbeteren en de teelt te optimaliseren.

Eén van de meest opvallende voordelen van deze technologieën is de mogelijkheid om energie te besparen en tegelijkertijd de productiviteit te verhogen. Door datagedreven beslissingen te nemen, kan Vereijken de energie-efficiëntie maximaliseren. Dat resulteert in een betere productie bij een gelijkblijvend energieverbruik.

De implementatie van de IIVO en Intelligent Algorithms is voor Vereijken belangrijk gebleken. Met al een locatie die deze technologieën omarmt, is het bedrijf van plan om ook de andere locaties over te schakelen naar deze geavanceerde algoritmes.

Voor meer informatie:
Hoogendoorn Growth Management
[email protected]
www.hoogendoorn.com

Publicatiedatum: