Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

CNC Holding neemt Verbruggen Substraat over

CNC Holding, Veme Specials, Verbruggen Substraat en Verbruggen Paddestoelen bundelen de krachten om hun internationale groeiambities in de substraatmarkt voor exotische paddenstoelen te realiseren.

Op 25 maart 2024 heeft CNC Holding aangekondigd dat het een meerderheidsbelang heeft genomen in Veme Specials, Verbruggen Substraat en Verbruggen Paddestoelen.

"Deze overname past perfect in onze strategie om ons aanbod uit te breiden en onze positie in de markt te versterken. We zijn verheugd om de getalenteerde en gecommitteerde teams van Veme Specials BV, Verbruggen Substraat BV en Verbruggen Paddestoelen BV te verwelkomen en kijken ernaar uit om samen te werken aan innovatieve en kwalitatieve substraat-, paddenstoelen- en mycelium oplossingen voor onze klanten", aldus Eric van Asselt, CEO van de CNC-groep.

De lopende activiteiten van Veme Specials en Verbruggen Paddestoelen zullen gewoontegetrouw doorgaan en verder ontwikkeld worden, aldus de partners. Ook de vertrouwde gezichten van John Verbruggen en Marco Mezenberg blijven, zij blijven namelijk het management over de bedrijven voeren.

Bron: CNC

Voor meer informatie:
Verbruggen Paddestoelen
+31 (0)413–211893
info@verbruggen-paddestoelen.nl
www.verbruggen-paddestoelen.nl

Veme Specials
Tel.: +31 (0)6 53703630
info@vemespecials.nl
www.vemespecials.nl

Publicatiedatum: