Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Snacktomaten met een citrusachtige twist

Pure Flavor Farms heeft OMG Tomatoes geïntroduceerd, een nieuwe tomaat met een zoet-zuur smaakprofiel en een gouden kleur die de vraag oproept: Zijn ze oranje? Of misschien goud?, wat de naam OMG Tomatoes inspireerde.

De tomaten hebben onlangs de Superior Taste Award van het International Taste Institute in Brussel gewonnen. Deze prestigieuze prijs was het resultaat van 200 juryleden bestaande uit hoofdsommeliers en chefs van restaurants met Michelin-sterren die door middel van blinde sensorische tests hun stem uitbrachten.

"Omdat onderzoek en ontwikkeling essentieel zijn voor het laten groeien van categorie├źn, zijn we vastberaden om jaarlijks de grenzen van smaak te verleggen, en aangezien dit onze derde tomaat is in minder dan drie jaar die wereldwijde erkenning van ITI in Brussel ontvangt, zijn we uitermate trots op ons team voor het op de markt brengen van nieuwe producten voor de Noord-Amerikaanse markt," zei uitvoerend vicepresident Matt Mastronardi.

De OMG Tomatoes bieden een evenwicht tussen knapperigheid en sappigheid. Bovendien onderscheidt hun kenmerkende gouden kleur hen van traditionele tomaten, wat een visuele aantrekkingskracht toevoegt aan culinaire creaties.

Voor meer informatie:
Cortney Walker
Pure Flavor
Tel.: +1 (519) 326 8444 x 536
cwalker@pure-flavor.com
http://www.pure-flavor.com

Publicatiedatum: