Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hernieuwde kennismaking Wim Verhaar en AgriVer

Per 1 november jl. is Wim Verhaar weer in dienst bij AgriVer verzekeringen. Na een uitstapje van een aantal jaren in andere agrarisch gerelateerde sectoren is Wim Verhaar weer werkzaam bij AgriVer op het gebied van de glastuinbouw en akkerbouw.

Voor de glastuinbouwsector is AgriVer een verzekeraar die al meer dan 125 jaar ervaring heeft in de agrarische sector. AgriVer kan een dekking aanbieden voor het gehele glastuinbouwbedrijf. Denk dan aan de kassen, de bedrijfsgebouwen, de teelt en bedrijfsschade.

Het werkgebied van Wim Verhaar richt zich op Noord- en Oost-Nederland en de Noordoostpolder. Tevens is AgriVer al jaren actief in Duitsland, ook hier zal Wim weer actief aan de slag gaan.

"Van 2008 t/m 2016 heb ik met veel plezier bij AgriVer gewerkt. Mijn achtergrond in de glastuinbouwsector kwam destijds goed van pas en deze kennis en kunde toepassen in het verzekeringsvak is mij goed bevallen. Na een uitstapje van een aantal jaren in andere takken van sport in de agrarische sector ben ik in 2023 weer in contact gekomen met AgriVer. Na een aantal goede gesprekken waren we er snel uit en ben ik per 1 november 2023 weer terug bij AgriVer."


Wim Verhaar

Voor meer informatie:
AgriVer
Burgemeester Royerplein 8
8061 GE Hasselt
Tel: +31 (0)38 477 8585
w.verhaar@agriver.com
www.agriver.com

Publicatiedatum: