Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

SLIM-subsidie beschikbaar vanaf 1 tot en met 28 maart 2024

Voor de continuïteit van een onderneming is het belangrijk dat ondernemers inzetten op een leven lang ontwikkelen van zichzelf, maar ook van medewerker(s). Per 1 maart 2024 start het nieuwe aanvraagtijdvak SLIM. Deze SLIM-subsidie helpt werkgevers bij het creëren van een scholings- en ontwikkelingscultuur binnen een bedrijf. Het is mogelijk om hier initiatieven mee op te zetten om werknemers te laten ontwikkelen en er voor te zorgen dat zij hun werk leuk en uitdagend blijven vinden. Voorbeelden hiervan zijn het laten maken van een toekomstgericht opleidings- en ontwikkelplan, een loopbaan- en ontwikkeladvies kunnen aanbieden aan medewerkers of het ontwikkelen van een systeem van ontwikkelgesprekken met medewerkers.

Opleidingsplan
Indien bedrijven aan de slag willen met opleidingen en cursussen kan men contact opnemen met de scholingsconsulenten. Zij adviseren graag over opleidingen, trainingen, opleidingsplannen en subsidiemogelijkheden. Diverse sectoren zoals de bollenteelt, fruitteelt en varkenshouderij bieden sectorgerichte scholing en training aan.

Meer informatie over de subsidieregeling SLIM is hier te vinden. Meer informatie over het opleidingsplan is hier te vinden.

Bron: Werkgeverslijn land- en tuinbouw & Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Publicatiedatum: