Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eurofins neemt activiteiten SGS over in 14 landen

Eurofins Scientific neemt de activiteiten van SGS Crop Science in 14 landen over. De transactie zal naar verwachting in de komende maanden worden afgerond.

SGS Crop Science heeft meer dan 480 werknemers en vestigingen in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Afrika en Brazilië en omvat activiteiten op het gebied van Agroscience Contract Research, Agricultural Input Testing en Precision Farming & Agronomy services. De toevoeging van SGS Crop Science is een aanvulling op de activiteiten van Eurofins op het gebied van Agroscience Services en Agro Testing.

Eurofins wil een wereldwijde, hoogwaardige 'one-stop' leverancier zijn van diensten voor het screenen en ontwikkelen, registreren en stewarden van nieuwe en bestaande zaden en agrochemicaliën voor haar klanten in de agrowetenschappen en agro-testindustrieën, evenals het ondersteunen van industriële chemieklanten met het genereren van gegevens voor REACH-dossiers en telers of monsternamebedrijven met waardetoevoegende (bodem)tests.

Voor meer informatie:
Eurofins
www.eurofins.com

Publicatiedatum: