Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Horconex sluit zich aan bij de Club van 100

Horconex is toegetreden tot de Club van 100 van Wageningen University & Research, BU Glastuinbouw & Bloembollen. De Club van 100 is een samenwerking van toeleveranciers voor de glastuinbouw die samen met Wageningen University & Research (WUR) kennis ontwikkelt die wereldwijd gebruikt wordt en bijdraagt aan de glastuinbouwsector.

Kennis verbreden
Horconex hoopt met haar toetreding haar kennis te verbreden door de synergie van de deelnemende partijen, dicht op de laatste tuinbouw gerelateerde R&D ontwikkelingen te zitten en daarop te kunnen anticiperen. Daarnaast verwacht ze tevens een breder netwerk op te kunnen bouwen en hierdoor de ontwikkelingen wat betreft politiek en markt te kunnen volgen mede vanuit het oogpunt van WUR.

Jacqueline van Oosten, Business Development Manager, is blij met de komst van de kassenbouwer uit Poeldijk. Het bedrijf is volgens de WUR een mooie aanvulling als aanbieder van turnkey tuinbouwprojecten wereldwijd. Middels de Club van 100 wordt beschikbare kennis gedeeld aan de lidbedrijven. Op deze manier blijft kennis niet op de plank liggen en kunnen bedrijven hier hun voordeel mee doen.

Bron: WUR

Publicatiedatum: