Hessing krijgt groene stroom van windmolens

Full Power Support is een corporate Power Purchase Agreement aangegaan met Hessing. "Deze overeenkomst markeert een cruciale stap voorwaarts in de wereld van duurzaamheid en groene energie", zo meldt de aanbieder van duurzame energieoplossingen,

Met deze PPA zal Hessing direct groene energie afnemen van een windmolenproducent uit Nederland. Dit brengt aanzienlijke voordelen met zich mee ten opzichte van standaard PPA's met conventionele energieleveranciers.

"Vanzelfsprekend verminderen de groene energiebronnen de koolstofvoetafdruk van Hessing en dragen ze bij aan een schonere planeet. De directe inkoop van groene energie bij de energieproducent zelf, is relatief nieuw voor Hessing. Hiermee wordt de afhankelijkheid van traditionele, mogelijk niet-duurzame energiebronnen omzeilt. Groot voordeel daarbij is het voorspelbare kostenplaatje. Deze corporate PPA stelt Hessing in staat om de energiekosten op de lange termijn te stabiliseren, in tegenstelling tot fluctuerende prijzen van fossiele brandstoffen."

Nick Waltmans, directeur van Full Power Support, benadrukt het belang van deze overeenkomst en verklaart: "Deze corporate PPA met Hessing onderstreept de voortdurende beweging naar duurzame energie in Nederland en wereldwijd. We zijn er trots op dat we dit contract voor onze producent hebben afgesloten en daarmee ook bijdragen aan Hessings inspanningen om groene energie te omarmen en positieve verandering te stimuleren."

Hans Hessing, directeur van Hessing, voegt eraan toe: "Full Power Support heeft ons in staat gesteld direct afspraken te kunnen maken met de energieproducent. Naast de rol als tussenpersoon, heeft Full Power Support geholpen bij het onderhandelen over en het structureren van de corporate PPA. Duurzaamheid vormt een essentieel onderdeel van onze bedrijfsstrategie, en hiermee tonen we ons engagement om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren.”

Voor meer informatie:
Hessing Supervers
Nieuwmarkt 8
1681 NP Zwaagdijk
0228-351760
info@hessing.eu
www.hessingsupervers.nl

Full Power Support
085 4444183
info@fullpowersupport.nl
https://fullpowersupport.nl/


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.