Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
J. Huete exposeert op GreenTech Amsterdam

"Gewassen beschermen tegen droogte en stortregens wordt steeds belangrijker"

"De tuinbouw is heden ten dage nog voornamelijk afhankelijk van weersomstandigheden. Nadat grote delen van Spanje maanden van droogte hebben gekend, wordt de mediterrane regio nu geteisterd door stortregens en hagel. Gezien deze situatie wordt het gebruik van gecontroleerde faciliteiten zoals kassen met hydrocultuurtechnologie en -apparatuur steeds belangrijker", zegt het team van Spaanse kassenbouwer J. Huete. "We installeren bijvoorbeeld drainagesystemen waarmee telers het waterverbruik voor irrigatie met ongeveer 80% kunnen verminderen."

Nieuwe projecten
Ondertussen blijft J. Huete druk bezig met nieuwe projecten. "Zo ontwikkelen we momenteel een hightech Venlo-kas in Europa en een twintig hectare groot macroproject in Senegal met kassen, zaaibedden, vollegrondsteelt en magazijnen. Het doel van dit project is om de lokale bevolking zelfvoorzienend te maken. Het zal onze klant in staat stellen de volledige productieketen te controleren, vanaf het moment dat het zaadje wordt geplant totdat het eindproduct, fruit of groente, op de tafel van de consument terechtkomt."


Het project van 20 hectare in Senegal

GreenTech
J. Huete exposeert dit jaar op de GreenTech Amsterdam om enkele innovaties op het gebied van kastechnologie te laten zien. "Bij J. Huete Greenhouses begrijpen we hoe belangrijk het is om geavanceerde technologieën toe te passen om de gewasprestaties en de kwaliteit te maximaliseren. Ons team van experts heeft hard gewerkt om oplossingen uit te werken op basis van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van automatisering, klimaatbeheersing, waterbeheer, hernieuwbare energie en andere aspecten die verband houden met apparatuur en geavanceerde technologie."

Tijdens het evenement krijgen bezoekers de kans om te ontdekken hoe de technologische oplossingen van J. Huete de productiviteit en winstgevendheid van hun tuinbouwbedrijf kunnen verbeteren. "Onze medewerkers zullen beschikbaar zijn om gedetailleerde informatie te geven, vragen te beantwoorden en advies te geven over hoe onze oplossingen aangepast kunnen worden aan de specifieke behoeften van teeltbedrijven in hightech kasprojecten."

Het team van J. Huete is op de GreenTech (13-15 juni) te vinden in hal 1, stand 01.227.

Voor meer informatie:
J. Huete International
info@jhuete.com
www.jhuete.com