Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Theelers ontwikkelt limited edition theeblend voor vrouwen

Theelers, de winnaar van de themaprijs van de Tuinbouw Ondernemersprijs, heeft een limited edition theeblend gecreĆ«erd speciaal voor vrouwen. De theeblend wordt rondom moederdag ingezet voor winacties en is in gelimiteerde oplage binnenkort ook verkrijgbaar via de webshop van Theelers. 

De vier kwekers in Theelers zijn Westlandpeppers, Gova, Corn. Bak B.V. en De Kruidenaer.

Women Balance
De huidige geneesmiddelen zijn vaak afgeleid van geneeskrachtige kruiden. Elk kruid heeft een bepaalde werking op het lichaam. Vooral bij vrouwen vormen specifieke kruiden de basis voor een gezonde en gebalanceerde hormoonhuishouding. Theelers heeft vijf krachtige kruiden gebundeld in een theeblend voor vrouwen: Women Balance.

Pimpernel, citroenverbena, basilicum, gedroogde rozen en bromelia zorgen voor een rustgevende werking en helpen om de hormoonhuishouding in balans te houden. Daarnaast is de thee rijk aan antioxidanten, wat goed is voor huid en haar en helpt bij darm- en menstruatieklachten. De thee wordt rondom moederdag ingezet voor winacties en is in gelimiteerde oplage verkrijgbaar via de webshop van Theelers

Met liefde voor plant en planeet 
Theelers is een samenwerking van kwekers die theeblends produceren vanuit de reststroom van hun bedrijven. De duurzame start-up won onlangs de themaprijs van de Tuinbouw Ondernemersprijs. Zo is de rozenbloesem in de Women Balance-blend afkomstig van doorgedraaide (niet-verkochte) rozen die zijn gedroogd.Voor meer informatie:
Theelers
https://www.theelers.nl/ 

 

Publicatiedatum: