Lensli Substrates neemt afscheid van Mart Slingerland

Deze week is de laatste officiële werkweek van collega Mart Slingerland. Als zoon van de grondlegger van Slingerland Potgrond, dat in 1954 in Zouterwoude is opgericht, is Mart letterlijk opgegroeid in de potgrond. Mart is een wandelende substraat-encyclopedie en heeft veel kennis en kunde over verschillende teelten en grondstoffen. Met het vertrek van Mart wordt er tevens afscheid genomen van een begrip in de substraatwereld. 


Mart Slingerland 

Voor Mart breekt een nieuwe periode aan en Lensli wenst hem en zijn vrouw een fijne tijd toe. Lensi bedankt hem voor zijn inzet en betrokkenheid, niet alleen richting alle collega's, maar zeker ook naar de klanten toe. Mart is altijd betrokken met zijn klanten geweest en ging voor hen door het vuur. Vele kwekers en telers zullen Mart regelmatig gesproken hebben. 

Lensi wenst Mart een fijn pensioen toe en bedankt hem voor zijn gedrevenheid al die jaren en voor het werk dat hij verzet heeft. Als voormalig eigenaar van Slingerland Potgrond en later als Substraatspecialist en Accountmanager heeft hij het bedrijf verder
helpen ontwikkelen. 

Voor meer informatie:
Lensli B.V.
Klappolder 150
2665 LP Bleiswijk
+31 (0)88 2244 800
info@lensli.com
www.lensli.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.