Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Edwin van den Berg nieuwe CEO BOAL

Edwin van den Berg is met ingang van 1 mei de nieuwe Chief Executive Officer van BOAL. Van den Berg neemt het stokje over van Adri Pols, die besloten heeft af te treden.

Van den Berg brengt een achtergrond met ervaring in de productie- en bouwsector mee naar BOAL Group. Na zijn opleiding Technische Bedrijfskunde aan de TU Eindhoven heeft Van den Berg een carrière in de bouwsector opgebouwd. Recentelijk was hij CEO bij Outdoor Life Group NV, een bedrijf binnen het Parcom portfolio, dat gespecialiseerd is in de productie en distributie van tuinhout en tuinhuizen.

"We zijn verheugd dat Edwin bij BOAL aantreedt als de nieuwe CEO", zegt Ronald Boers, Chairman van BOAL Group. "We zijn ervan overtuigd dat zijn uitgebreide industrie-ervaring en zijn vooruitstrevende aanpak aanzienlijke waarde zullen toevoegen aan BOAL Group, en het bedrijf verder brengt als leider in de tuinbouw- en solarsector, ondersteund door onze eigen aluminium extrusie activiteiten.Tegelijkertijd willen we onze oprechte dank uitspreken aan Adri, voor zijn inspirerende leiderschap en onbegrensde inzet tijdens zijn tijd bij BOAL. Hoewel we zijn vertrek betreuren, respecteren we zijn persoonlijke keuze en wensen we hem het allerbeste in zijn professionele toekomst."

Visie en strategie
Sinds zijn aantreden bij BOAL Group in januari 2021 heeft Pols een nieuwe bedrijfsvisie geïntroduceerd en een onderliggend strategisch plan geïmplementeerd. Een treffend voorbeeld hiervan is de integratie van verschillende bedrijven binnen de groep als onderdeel van de buy-and-build-strategie. Ook de diversificatie naar de solarindustrie en de recente opening van een vestiging in China versterken de veerkracht van de organisatie.

"Het leiden van BOAL Group was een grote eer en ik ben enorm trots op wat we als team hebben bereikt", vertelt Pols. "Ik heb het volste vertrouwen in Edwins kwaliteiten en vooruitziende blik. Ik ben ervan overtuigd dat het bedrijf onder zijn leiderschap zal blijven floreren."

Erwin: "Ik ben vereerd om mij aan te sluiten bij BOAL Group en ik kijk ernaar uit om voort te bouwen op de sterke basis die Adri en het team hebben gelegd. Samen zullen we onze wereldwijde klantenbasis blijven bedienen en ons bedrijf laten groeien, terwijl we trouw blijven aan ons doel om de groeiende bevolking te helpen voeden en van energie te voorzien. De onderliggende marktfundamenten voor onze tuinbouw- en solaractiviteiten zijn solide. Daarmee is BOAL Group uitstekend gepositioneerd om leiderschap te tonen in deze markten."

BOAL Group heet Edwin van den Berg welkom en spreekt tegelijkertijd haar dankbaarheid uit aan Adri Pols voor zijn leiderschap en toewijding.

Voor meer informatie:
BOAL
[email protected]
https://boalsystems.com/nl/

Publicatiedatum: