Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Onverkoopbare tomaten omgezet in tomatenchips

Het Amerikaanse bedrijf Just Pure Foods heeft tomatenchips geïntroduceerd. "Deze gezonde alternatieve snacks worden gemaakt met behulp van duurzame tuinbouwpraktijken door tomaten te upcyclen die zouden zijn ondergeploegd omdat ze niet de juiste grootte of vorm hebben of te vroeg zijn gerijpt," aldus het bedrijf. De strategische partner van Just Pure Food, Master's Touch Brands, verbouwt al meer dan 30 jaar producten op de Nase Farms in Vizcaino Baja, Californië.

"Naast het stimuleren van je metabolisme, bevatten tomaten belangrijke voedingsstoffen en ontstekingsremmende verbindingen," legt Scott Feldman, oprichter van Just Pure Foods, uit. "Noch gebakken noch gefrituurd, onze chips zijn bij lage temperatuur gedroogd om enzymen en voedingsstoffen intact te houden. Elke verpakking bevat slechts 50 of 60 heerlijke en voedzame calorieën."

De snacks zijn er in drie smaken: Spicy Jalapeño Tomato Chips, Cheesy Tomato Chips en Barbecue Tomato Chips. Naast online bestellen zijn de Healthy Tomato Chips in Californië verkrijgbaar bij Ralphs en Bristol Farms.

Voor meer informatie:
Just Pure Foods
justpurefoods.com

Publicatiedatum: