Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Shoarma van aubergines te koop bij Jumbo

De aubergineshoarma van Purple Pride, het auberginemerk van Growers United, ligt voortaan ook bij supermarkt Jumbo in het schap. Eerder is de shoarma al in de foodservice geïntroduceerd. 

De Vegan Aubergine Shoarma is deze week door Jumbo geïntroduceerd als onderdeel van een range Vegan Gemaksproducten onder Jumbomerk in de koeling. 

Purple Pride zocht de samenwerking op met Jumbo en producent Kempenfoods om plantaardig eten te stimuleren. “Op dit moment eet ongeveer 30% van de huishoudens in Nederland aubergine. Maar veel mensen vinden de groente moeilijk te bereiden. Deze kant & klare aubergine shoarma is lekker en je hoeft het alleen kort op te bakken. Met deze toepassing hopen we de consument te stimuleren om vaker aubergines te eten,” aldus Rob Mulder, salesmanager aubergine bij Growers United. “Dit is wat de markt op dit moment zoekt: gezonde convenience producten, maar dan wel gebaseerd op 100% plantaardige groenten. De nieuwe Jumbo range, maar ook de plek in de winkel waar de vegan vleesvervangers gepresenteerd worden, is vernieuwend. Het past perfect in de trend van gezond, vegetarisch en duurzaam eten.”  

Aubergines met buts of schrammetje
“De aubergine shoarma is gemaakt van verse aubergines geteeld door onze Purple Pride telers. Voor de productie van de vegetarische shoarma worden aubergines met een buts of een schrammetje gebruikt. Op deze manier willen we voedselverspilling tegengaan.” Verder bevat de aubergine shoarma geen soja of tarwe, wat ook beter is voor het milieu en de gezondheid. Daarbij is de vleesvervanger laag in calorieën, vezelrijk en bevat geen allergenen.

De kant & klare aubergine shoarma is verpakt in een doosje van 200 gram en geschikt voor 2 personen. Het product is verkrijgbaar in 276 Jumbo winkels en te vinden in de koeling bij de gesneden groenten. Of online te bestellen via Jumbo.com.

Voor meer informatie:
Growers United
www.growersunited.nl
www.purplepride.nl/aubergineshoarma/ 

Publicatiedatum: