Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gerard van der Hut nieuwe COO bij Shockingly Fresh

Gerard van der Hut is begonnen in een nieuwe functie als Chief Operations Officer bij Shockingly Fresh Limited.

Gerard was voorheen werkzaam bij Rijk Zwaan UK als Managing Director maar begint nu aan zijn nieuwe functie bij het vertical farm bedrijf Shockingly Fresh. Shockingly Fresh ontwikkelt CEA-projecten in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en het Midden-Oosten met projecten in verschillende stadia.


Gerard van der Hut

Shockingly Fresh is opgericht door een team met ervaring in het ontwikkelen van meer dan 4GW aan energieprojecten over de hele wereld, die meer dan £3 miljard aan investeringen hebben aangetrokken. Het team gebruikt deze ervaring om te helpen bij het lokaliseren, ontwikkelen en financieren van de grootschalige CEA-projecten die essentieel zijn om Britse telers in staat te stellen te concurreren in de AGF-sector.

Momenteel heeft het bedrijf 1 ha operationeel, terwijl 23 ha bouwrijp is. Twintig ha bevindt zich in een vergevorderd ontwerpstadium, en zal naar verwachting in de zomer van 2022 worden vastgesteld. Daarbij komt nog meer dan 60 ha in een eerder stadium van ontwikkeling en planning

Voor meer informatie:
Shockingly Fresh Limited
www.shockinglyfresh.co.uk