Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe Managing Director voor Vitacress Real

Marco de Jager (42) wordt per 1 april de nieuwe Managing Director van Vitacress Real. Marco heeft ruim 17 jaar ervaring in de internationale consulting en agri-food business bij The Boston Consulting Group en Royal FrieslandCampina.

"Marco is een strateeg, maar heeft bewezen strategie ook om te kunnen zetten in actie. Zijn ervaring en track record passen bij de ambities en de fase waarin Vitacress Real zich als organisatie bevindt. En hij is een goede match met het team, de bedrijfscultuur en de organisatiewaarden", aldus Erik Gipmans (aandeelhouder Vitacress Real).

Europese groei ambitie
Gedreven door de missie 'Bringing real taste to life' wil Vitacress Real zoveel mogelijk mensen laten genieten van verse kruiden en smaakmakers, want dat is lekker en gezond. Het bedrijf is reeds actief in diverse landen en heeft de ambitie om verder te groeien tot de beste Europese kruidenleverancier. Onder leiding van Marco de Jager gaat Vitacress Real aan deze groeiambitie bouwen in de retail- en foodservicemarkt met o.a. nieuwe product-markt combinaties en innovatieve concepten op het gebied van verse smaak. 

Voor meer informatie:
Vitacress Real
Faunalaan 50
5928 RZ Venlo
T:+31 (0)88 352 05 20
info@vitacressreal.com
www.vitacressreal.com

Publicatiedatum: