Met hoge snelheid snackkomkommers knippen

De Olympische Spelen vonden dit jaar dan wel plaats in China, maar ook in Australië werden enkele nieuwe wereldrecords gevestigd. In een video die Nicky Mann van Family Fresh Farms online heeft gezet, is te zien met welke snelheid de klus in hun komkommerkas wordt geklaard.

"Weggeblazen door de uitzonderlijke vaardigheid en het talent van ons team! Het zijn echt goed presterende atleten! Dit is Deliane Toara die snackkomkommers knipt met hoge draden bij Family Fresh Farms, Australië. Ze is een seizoenarbeidster uit Vanuatu en dit is haar 5e seizoen dat ze op de farm werkt. Ze heeft bijgedragen aan het veranderen van het leven van haar dierbaren en de gemeenschap door haar verdiensten in Australië", schrijft Nicky bij de video, en voegt eraan toe dat ze de Tom System clipping guns gebruiken. "Dat doen we al meer dan 3 jaar."

Het Tom System is een bindmethode waarbij het gewas met behulp van een nietje aan het bindtouw wordt vastgehouden. Met een metalen ring wordt de plant vastgebonden aan de teeltdraad.

 

Voor meer informatie:
Family Fresh Farms
www.familyfreshfarms.com.au


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.