Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

9 april: sfeer proeven bij opleiding Tuinbouw & Agribusiness

Op zaterdag 9 april nodigt Hogeschool Inholland Delft scholieren en mbo-studenten uit om sfeer te komen proeven op locatie en te ervaren hoe het is om student te zijn aan de Hogeschool.

Op zaterdag 9 april, tussen 10:00 en 14:00, zullen docenten, studenten en studiekeuzeadviseurs aanwezig zijn om de studiekiezers meer te vertellen over de opleidingen en hen te helpen bij hun studiekeuze. De 8 opleidingen van locatie Delft op het gebied van luchtvaarttechnologie, agri en food, nemen de bezoekers van de Open Dag mee in de inhoud van de opleidingen, maar met name de beleving staat centraal. 

Om de studiekiezers kennis te laten maken met de agrarische sector heeft Inholland, met samenwerkingspartners uit het werkveld, plantmateriaal in de verschillende stadia van het kweekproces tentoongesteld staan voor de opleiding Tuinbouw & Agribusiness.

Voor meer informatie: https://www.inholland.nl/opleidingen/tuinbouw-agribusiness-voltijd/  

Publicatiedatum: