Cees Damen 40 jaar in dienst bij Elektravon Haket

Op 2 november 1981 begon Cees zijn werkende leven bij Elektravon. Op de fiets naar de zaak om aan de slag te gaan als leerling elektromonteur in de utiliteitsbouw. Het ‘dozen hakken’ verloor op termijn de charme voor Cees, en de tuinbouw lonkte.

Een jaar of 7 later maakte Cees de stap naar servicemonteur bij Elektravon Tuinbouw. Na heel wat buitendienstervaring te hebben opgedaan, kreeg Cees in 1997 de kans om vanuit kantoor de boel te organiseren: Als projectleider met bedrijfsleiderstaken, of zoals Cees het zegt: ‘projectleider, werkvoorbereider, engineer, calculeren, verkoper.. Eigenlijk alles in de binnendienst.’

Met de groei van Elektravon Tuinbouw, later Elektravon-Haket, en de ontwikkelingen in de sector, heeft Cees zich verder gespecialiseerd tot commercieel manager. In deze rol zet Cees zijn enorme technische kennis en ervaring al jaren in om klanten van degelijk en eerlijk elektrotechnisch advies te voorzien. Maar ook intern maakt men graag gebruik van Cees’ expertise, zo delen zij collega's. 

Cees: "Elektravon, mijn eerste en enige werkgever. Een bedrijf waar ik hele mooie kansen én goede begeleiding heb gekregen, en waar ik nog altijd met plezier werk. De vrijheid in mijn werk, altijd bezig zijn met techniek, de ontwikkelingen in de techniek, klanten van écht eerlijk en goed advies voorzien. Voorlopig kan ik nog wel even door."

Al geeft hij er gekscherend bij aan dat hij onlangs aan zijn laatste nieuwe bedrijfsauto is begonnen, met een jaar of 5 mag Cees namelijk van zijn pensioen gaan genieten. Maar eerst op naar het 45-jarig jubileum?

Zijn collega's feliciteren Cees van harte. "Op naar nog meer mooie jaren bij Elektravon-Haket!"  

Wil je Cees ook feliciteren met deze mijlpaal? C.damen@elektravonhaket.nl 

Voor meer informatie:
Elektravon-Haket BV
Industriestraat 10 
2671 CT Naaldwijk
info@elektravonhaket.nl 
www.elektravonhaket.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven