4 november

Netwerkevent voor ondernemers van Dutch Fresh Port

De plek van Dutch Fresh Port in de wereld staat centraal tijdens het netwerkevent Dutch Fresh Port 'Fresh Ambition'  op donderdag 4 november. In een gevarieerd en interactief programma, onder leiding van gespreksleider Martijn de Greve (bekend van De Haagse Lobby op WNL Radio 1), delen professionals uit het veld hun blik op wat de AGF-branche en aanverwante logistiek te wachten staat.

Na het succes van het netwerkevent ‘Dutch Fresh Port, what’s in it for me?’ op 29 oktober 2020 kon een vervolg niet uitblijven. Dutch Fresh Port is dan ook volop bezig met de organisatie van de volgende netwerkbijeenkomst Dutch Fresh Port-'Fresh Ambition'. Ook dit jaar is Van Gelder groente en fruit aan de Krommeweg in Ridderkerk de gastheer.

Kansen
Tijdens het FRESH AMBITION-event nemen onder andere Marcel Michon (BUCK) en Stan de Caluwe (Cargo Hyperloop Holland),  deelnemers mee naar de toekomst. Welke kansen liggen er voor Dutch Fresh Port in Nederland en internationaal? Aan welke oplossingen werkt Dutch Fresh Port voor de mobiliteit in het gebied? Wat staat er op stapel qua duurzaamheid? Hoe kunnen ondernemers op Dutch Fresh Port verdienen aan de reststromen van hun bedrijf? Het zijn enkele vragen die tijdens het netwerkevent centraal staan en, samen met de aanwezigen, een antwoord krijgen.  Kijk op www.dutchfreshport.eu  voor het volledige programma, dit wordt dagelijks uitgebreid.

Dutch Fresh Port biedt dit interessante netwerkevent aan voor alle ondernemers op Dutch Fresh Port. Aanmelden kan via info@dutchfreshport.eu

Dutch Fresh Port – 'Fresh Ambition'

Waar en wanneer?
Datum: 04-11-2021

Tijd:
16.00-20.00 uur

Locatie:
Van Gelder groente en fruit, Krommeweg 10, Ridderkerk

Inclusief: netwerkborrel

Dutch Fresh Port is een samenwerking van de bedrijventerreinen Nieuw Reijerwaard, BT Oost en Verenambacht. Samen vormen zij een energiek cluster van wereldwijde betekenis!

Kijk op www.dutchfreshport.eu voor meer informatie.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven