Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Interfresh Eurasia op 26 t/m 28 september in Izmir

Voor het eerst sinds 2018 zal Interfresh Eurisia plaatsvinden in Izmir. De beurs vindt plaats van 26 tot en met 28 september 2024.

"De stad heeft ons goed behandeld, hoewel we nog vijf maanden tot de beurs hebben, hebben we onze deelnemersdoelen al overtroffen. Vanaf vandaag hebben we meer dan 200 bedrijven geregistreerd voor Interfresh in Izmir, uit heel Turkije en uit de regio," zegt Murat Özer, algemeen coördinator van Interfresh.

Het ziet ernaar uit dat het Interfresh's grootste evenement tot nu toe wordt. "September 2023 is voor ons een uitstekende beurs geweest", zegt Özer. "Het aantal bezoekers was uitstekend en meer dan 44 landen bezochten de beurs binnen de eerste twee dagen. We hebben veel interactie, vooral met klanten uit Europa en het Midden-Oosten, maar ook met klanten uit het Verre Oosten en de VS", voegt hij eraan toe. "Al met al is de beurs vanaf vandaag al met 200% gegroeid.

Voor meer informatie:
Mine Kandemir
Interfresh Eurazië
Tel: +90 544 625 9795
[email protected]
https://www.euroasiainterfresh.com

Publicatiedatum: