Alcomij neemt belang in Ventiguard

Alcomij heeft een strategisch belang genomen in Ventiguard. Deze participatie volgt kort op een recente, voor het gaasbedrijf positieve, gerechtelijke uitspraak in een octrooizaak. Beide bedrijven zijn al enige tijd met elkaar in gesprek en het positieve vonnis was doorslaggevend voor de transactie.

Laurens Besemer, managing director bij Ventiguard en Theo Sanders, managing director bij Alcomij zijn tevreden met het verworven belang: “Voor Alcomij is de samenwerking met Ventiguard een voor de hand liggende keuze: wij zien het aandeel insectengaas zeer snel stijgen, en verwachten dat het gebruik ervan standaard zal worden in iedere kas. Door de samenwerking zijn we beter in staat om in te spelen op de totale behoefte van onze klanten. Daarnaast sluit het product zeer goed aan bij nieuwe ontwikkelingen die Alcomij, in het kader van ‘precisie klimaat’, op korte termijn zal introduceren”, aldus Theo.

“Ventiguard verandert van start-up naar scale-up. In dit stadium hebben we behoefte aan technologische expertise, slagkracht en een nog groter innoverend vermogen. De samenwerking met Alcomij helpt ons om onze groeidoelstellingen te realiseren en onze klanten nog beter te kunnen bedienen. Overigens blijven we als Ventiguard gericht op het ontwikkelen van innovatieve insectengaassystemen voor de gehele tuinbouw, dus onafhankelijk welk deksysteem is toegepast”, aldus Laurens.

Voor meer informatie:
Theo Sanders
Alcomij
info@alcomij.nl 
www.alcomij.nl 

Laurens Besemer
Ventiguard

info@ventiguard.com  
www.ventiguard.com  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven