Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tomatensap Mary V wint Future Award in categorie product van het jaar

De We’re Smart Future Awards zijn prijzen voor mensen en bedrijven die zich op een bijzondere manier inzetten voor activiteiten, producten en promoties, voor het verspreiden van groenten ideeën en voor het evolueren naar een gezondere wereld waarin er meer ecologische en duurzame keuzes gemaakt worden. 

In de categorie product van het jaar is tomatensap Mary V van chef-kok Nick Bril (The Jane) uitgeroepen tot winnaar.  

Het tomatensap wordt uitsluitend gemaakt van Aziatische Tomimaru Muchoo tomaten die bekend staan om hun roze uiterlijk en umami smaak. Vanwege de speciale manier van pasteuriseren is de tomatensap tot wel 36 maanden houdbaar. Naast de Tomimaru Muchoo tomaten bevat het sap onder andere diverse kruiden, limoensap, zeekraal en Oosterscheldewater.


Nick Bril neemt de prijs in ontvangst

 

Publicatiedatum: