Carl Graumans is 30 jaar AGF-specialist

Met de limousine komkommers halen op de veiling

Tholen – De wereld op zijn kop bij de Komkommerin. Na een carrière van 30 jaar in als AGF-specialist gaat Carl Graumans niet met de vrachtwagen naar de veiling om komkommers te halen, maar met de limousine. Dat is althans de suggestie op Facebook. “Af en toe even ludiek de aandacht om jezelf vestigen, dat is wat we af en toe graag doen. Onze naam alleen al geeft dat aan Komkommerin”, lacht Carl.


Carl Graumans stapt uit de limousine, klik hier voor het hele filmpje

De wens om AGF-specialist te worden zat er al vroeg in bij Carl. Op 11 jarige leeftijd had hij een weekendbaantje bij de groenteboer. Na een aantal jaar op de AGF-afdeling van een supermarkt te hebben gewerkt, begon hij 25-jarige leeftijd hij in Breda voor zichzelf en later in Etten-Leur. 19 jaar geleden nam hij de AGF-speciaalzaak in zijn woonplaats Bavel over en doopte die om tot Komkommerin. Carl: “Een grappige naam die helemaal de lading denkt: U bent van harte welkom bij ons!”

De toekomst ziet Carl met vertrouwen tegemoet. “Ik ben nu 55 en we plakken er zeker nog 10 jaar aan vast, daar hebben we in elk geval op ingezet”, besluit hij.

Komkommerin
Brigidastraat 4
Bavel Noord-Brabant
T: 0161 433 358
komkommerin@planet.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven