Red Sun Farms groeit in drie landen tegelijk

Red Sun Farms, een grote Canadese kasteler met ook vestigingen in de VS en Mexico, gaat in drie landen tegelijk groeien. Dit voorjaar begon Red Sun Farms in Kingsville, Ontario, aan de bouw van de eerste fase van 10,9 hectare van een project dat in drie fasen wordt uitgevoerd en in totaal 25,8 hectare zal omvatten.

Een tweede investering van Red Sun Farms in Ontario betreft de bouw van een high-tech kassencomplex van nog eens 7,3 hectare, waarmee het totale areaal in deze regio op 17 hectare zal komen.

Jim DiMenna, directeur van Red Sun Farms: "Deze investering in de regio Ontario zal Red Sun Farms in staat stellen om haar klanten in zowel Canada als de VS nog beter te bedienen."

Mexico
Ook in Mexico breidt Red Sun Farms uit. Deze winter zal haar bestaande high-tech kas met 10 hectare worden uitgebreid en volgend voorjaar zullen hier nog eens 20,2 hectare bijkomen, die gebruikt zullen worden voor de teelt van tomaten, komkommers en paprika's. "Het team is zeer enthousiast over het feit dat de eerste 10 hectare deze winter al gereed zullen zijn en dat er in het voorjaar van 2021 nog eens 20,2 hectare bijkomen," zegt Carlos Visconti, directeur van Red Sun Farms Canada & USA. "Met deze areaaluitbreiding zal Red Sun Farms haar positie als één van de grootste verticaal geïntegreerde high-tech kastelers in Noord-Amerika opnieuw bevestigen." 

VS
Door de uitbreiding van haar distributiecentrum in Dublin, Virginia, is het bedrijf er ook in geslaagd om haar CO2-voetafdruk te verkleinen en de logistiek te verbeteren. 

 

Voor meer informatie:
Tiffanee Ford
Red Sun Farms
Tel: +1 (289) 314-1882
Email: tford@redsunfarms.com 
www.redsunfarms.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven