Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Agrikol en Horti XS samen aan het werk in Rusland

Horti XS en Agrikol werken samen. De Nederlandse en Servische kassenbouwer werken momenteel samen aan twee opmerkelijke Russische projecten: Russia Nizhny Novgorod en Russia Micurinsk. Hieronder enkele foto's en informatie over de projecten.

In Nizhny Novgorod wordt een glazen kas gebouwd op een totale oppervlakte van 17 hectare. De kas zal 15,1 hectare groot worden samen met een bedrijfshal van 1,37 hectare, een corridor van 0,2 hectare en ruimte voor bassins van 0,25 hectare.

 

 


Foto's van de bouwplaats

Micurinsk
In Micurinsk zal een glazen kas worden gebouwd van 8,8 hectare. De diensten die hier geleverd worden zijn: het bouwen van de kas, het plaatsen van schermen, irrigatie-, luchtrecirculatie-, en elektriciteitssysteem, verwarming en CO2-installatie, kunstverlichting, teeltsysteem, het storten van de betonnen gangen, het maken van paden en de kwekerij, en het egaliseren van de grond.

 

 
Foto's van de bouwplaats

Voor meer informatie:
Agrikol
info@agrikol.rs
www.agrikol.rs

Horti XS
info@hortixs.nl
www.hortixs.com