Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe directie voor Genson Group

Genson Group heeft een nieuwe directie. Het bedrijf, gespecialiseerd in de vermeerdering en opkweek van zachtfruitplanten en de teelt van aardbeien, frambozen en prei, heeft Frans de Vogel, Peter van Gennip, Leon Liebregts en Ronald de Meester daarin zitting geven.

De directie krijgt leiding over een bedrijf met areaal van ruim 500 hectare groot, waarvan ca 40 hectare onder glas. De planten vinden hun weg in binnen- en buitenland naar de professionele teler.


V.l.n.r. Frans de Vogel, Peter van Gennip, Leon Liebregts en Ronald de Meester

Naast leverancier van zachtfruit planten levert Genson jaarrond aardbeien zowel uit de vollegrondsteelt als uit de kas. Verder teelt de groep van mei tot oktober frambozen en het jaarrond prei in de vollegrond. Genson is al meer dan 30 jaar partner van Bakker Barendrecht/Albert Heijn.

Flink gegroeid
Genson Group is de afgelopen jaren flink gegroeid. Er is geïnvesteerd in o.a. een nieuwe verpakkingsloods en de aanleg van nieuwe trayvelden. Eind februari wordt een hypermoderne kas voor de vermeerdering en opkweek van planten opgeleverd.

Daarnaast worden er voorbereidingen getroffen voor een nieuw complex met 2-persoons studio’s voor seizoenswerkers. Ook de organisatie van de Genson Group is flink gegroeid. Om de uitdagingen in de sector aan te gaan en verdere groei te realiseren hebben de eigenaren van de diverse bedrijven binnen de Genson Group een nieuwe directie benoemd.

Directie
Algemeen directeur is Peter van Gennip, één van de eigenaren en ‘founder’ van Genson Group. Ronald de Meester is sinds ruim een jaar operationeel directeur planten. Daarnaast is Frans de Vogel per 1 januari 2020 in dienst getreden in de functie van operationeel directeur productie. Ronald en Frans hebben beide zeer ruime ervaring in de sector. Tot financieel directeur is benoemd Leon Liebregts. Hij verdiende zijn sporen in diverse financiële management- en directiefuncties in het bedrijfsleven en sinds anderhalf jaar werkzaam bij Genson.

Voor meer informatie:
Genson Group
www.genson.nl
info@genson.nl


Publicatiedatum: