RPO lanceert vernieuwde Freshng software en loodsverkopen app

RPO ICT Solutions heeft een nieuwe versie van Freshng gelanceerd. Deze versie bevat meer dan 300 vernieuwingen en innovatieve modules. Hierdoor kunnen bedrijven volgens RPO met de AGF-software completer en sneller orders verwerken.

"Met behulp van de vernieuwingen kunnen bedrijven meer doen met minder handelingen en hebben ze meer inzicht door pro-actieve signaleringen. De software detecteert bijvoorbeeld tijdig dat een order niet kan vertrekken, omdat de aankomsttijd van de goederen niet voor de vertrektijd ligt. Door de signalering kunnen bedrijven ingrijpen en maatregelen treffen", aldus RPO. 

Het bedrijf heeft daarnaast ook een gebruiksvriendelijke Loodsverkopen App ontwikkeld. Hiermee is alle informatie op de telefoon te vinden en kunnen gebruikers direct verkopen vanuit de loods.RPO noemt een aantal 'highlights' binnen het standaard Freshng pakket:

  • Dagprijzen eenvoudig onderhouden vanuit de inkooporder
  • Kopiëren van verkooporders
  • Eenvoudig inboeken van inkoopfacturen
  • Flexibele BTW afhandeling
  • Klaar voor de Brexit

"We willen bedrijven zorgeloos laten handelen in de AGF-branche", geeft het bedrijf zelf aan. "We kennen de markt goed en Freshng is in de basis al zeer compleet."

Voor meer informatie:
Werner Kastelein / Paul van der Es / Wendy Dijkhuizen
RPO ICT Solutions
T: 078 6818688
E: sales@rpo.nl 
www.rpo.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven