Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Groupe Bonduelle past de organisatiestructuur aan

De Franse producent van diepvriesgroenten en conserven Groupe Bonduelle past de organisatiestructuur aan. Het bedrijf gaat twee geografische regio's onderscheiden: Europa en alle gebieden buiten Europa. Daarnaast wil de onderneming met vier business units gaan werken. Voor de regio Europa worden de businessunits 'Lang houdbaar' en 'Vers' onderscheiden. Buiten Europa werkt Bonduelle met de business units 'Amerika's' en 'Ontwikkeling'.

Bonduelle 'Lang houdbaar' omvat alle activiteiten van het bedrijf in conserven- en diepvriesgroenten in Europa voor de merken Bonduelle, Cassegrain en alle private labels voor de retail en catering waarover de Franse onderneming beschikt. Philippe Carreau heeft de leiding over deze business unit.

Bonduelle Vers omvat alle activiteiten van het bedrijf in verse en vers gesneden groenten in Europa. Deze worden onder het merk Bonduelle en onder diverse private labels binnen de retail en catering aangeboden. Pascal Bredeloux gaat deze business unit leiden.

Bonduelle Amerika's omvat de activiteiten van Bonduelle in conserven en diepvriesgroenten in Noord- en Zuid-Amerika. Hier voert het bedrijf de merken Bonduelle en Arctic Gardens en ook een aantal private labels, zowel voor de retail als voor cateringbedrijven. Daniel Vielfaure is de eerst verantwoordelijke voor deze business unit.

Bonduelle 'Ontwikkeling' betreft de activiteiten van de onderneming op het gebied van product- en marktontwikkeling buiten Europa. Daarbij ligt de focus op Oost Europa voor de merken Bonduelle en Globus en voor een reeks private merken. Benoît Bonduelle krijgt de leiding over deze business unit.

De vier directeuren van de business unit vormen samen met Human Resources manager, Bruno Rauwel, financieel directeur, Grégory Samson, en CEO Christophe Bonduelle de raad van bestuur van de onderneming. Bonduelle wil met ingang van begin 2013 via de nieuwe structuur gaan werken. Per 1 juli moeten de veranderingen in de organisatie volledig zijn doorgevoerd.

bron: Groupe Bonduelle, 
Publicatiedatum: