Groupe Bonduelle past de organisatiestructuur aan
Bonduelle 'Lang houdbaar' omvat alle activiteiten van het bedrijf in conserven- en diepvriesgroenten in Europa voor de merken Bonduelle, Cassegrain en alle private labels voor de retail en catering waarover de Franse onderneming beschikt. Philippe Carreau heeft de leiding over deze business unit.
Bonduelle Vers omvat alle activiteiten van het bedrijf in verse en vers gesneden groenten in Europa. Deze worden onder het merk Bonduelle en onder diverse private labels binnen de retail en catering aangeboden. Pascal Bredeloux gaat deze business unit leiden.
Bonduelle Amerika's omvat de activiteiten van Bonduelle in conserven en diepvriesgroenten in Noord- en Zuid-Amerika. Hier voert het bedrijf de merken Bonduelle en Arctic Gardens en ook een aantal private labels, zowel voor de retail als voor cateringbedrijven. Daniel Vielfaure is de eerst verantwoordelijke voor deze business unit.
Bonduelle 'Ontwikkeling' betreft de activiteiten van de onderneming op het gebied van product- en marktontwikkeling buiten Europa. Daarbij ligt de focus op Oost Europa voor de merken Bonduelle en Globus en voor een reeks private merken. Benoît Bonduelle krijgt de leiding over deze business unit.
De vier directeuren van de business unit vormen samen met Human Resources manager, Bruno Rauwel, financieel directeur, Grégory Samson, en CEO Christophe Bonduelle de raad van bestuur van de onderneming. Bonduelle wil met ingang van begin 2013 via de nieuwe structuur gaan werken. Per 1 juli moeten de veranderingen in de organisatie volledig zijn doorgevoerd.
bron: Groupe Bonduelle,
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-05-25 Prijs voor marktklare raffinage reststromen tomaten
- 2023-05-11 Theelers ontwikkelt limited edition theeblend voor vrouwen
- 2023-05-11 "De smaak van onze rauwkost- en fruitsalades is altijd leidend"
- 2023-05-09 HAK Fresh breidt supermarktaanbod uit met verse salades met gegrilde groenten
- 2023-04-25 Primeur voor brouwerij Zwol: Westlands Pils
- 2023-04-14 Het paprika- én ketchupseizoen is weer van start
- 2023-04-12 Tomatenteler vriest overgebleven oogst in om nu te verwerken
- 2023-04-07 "Van teler tot aan het eindproces van onze klant, daar ligt onze focus"
- 2023-04-05 "Voor horecaondernemer hebben minder personeel en dat gat vullen wij op"
- 2023-04-05 Kurkime als natuurlijke kleurstof creëert kansen voor glastuinbouw
- 2023-04-03 Hessing Greenport Venlo gestart met eerste commerciële productie
- 2023-03-28 Bierbrouwer en bessenteler introduceren nieuw lokaal blauwe bessenbier
- 2023-03-27 Handgel en bloempapier uit tuinbouwreststromen
- 2023-03-10 “De grootste concurrent van de dokter en apotheker is de waterkerskweker”
- 2023-03-09 Greenport West-Holland lanceert serie video-interviews over biobased tuinbouw
- 2023-02-23 Van specialist in gehalveerde paprika tot specialist in halffabricaat groente
- 2023-02-22 3D-foodprinten op industriële schaal komt in zicht
- 2023-02-13 "Tomaten voor Italianen heel belangrijk, maar ook zij gebruiken tomaten uit blik"
- 2023-02-01 Circulaire ideeën genoeg bij telers, maar écht vaart maken blijkt nog lastig
- 2023-01-26 Nederlandse appelmoes is in Duitsland goedkoper