Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Nieuw: "Aristis" vacuümverpakte wortelen"

Makedoniki introduceert "Aristis" gestoomde wortelen in vacuümverpakking. Het product is een aanvulling op de uitgebreide lijn van voedzame groenten. Makedoniki koos voor Nantes wortelen, in het bijzonder de hybriden Vilmorin Concerto en Bolero vanwege hun uitstekende teelteigenschappen en uiterlijk. 


"Onze wortelen worden uitsluitend in Griekenland geteeld door telers die gecertificeerd zijn voor teelt binnen G.A.P. normen, wat garandeert dat onze groente vrij zijn van residuen van gewasbeschermingsmiddelen en andere schadelijke substanties. Ook voldoet onze groente aan de BS EN ISO 22000:2005 normen voor een volledige kwaliteitsgarantie," aldus Loizos Symeou, exportmanager. 

De "Aristis" gestoomde wortelen zijn vacuüm verpakt per 400 gram. De verpakking- en verwerkingsprocedure is ontworpen om de hoge voedingswaarden van de groente te behouden. De "Aristis" groentenlijn bevat ook producten op catering formaat, die op maat geleverd kunnen worden.

Voor meer informatie:
Publicatiedatum: