Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
fotoreportage opening nieuwe pand

“Petje af voor die mannen van Havecon en Voorwinden Groep”

Tholen - Het scheelde niet veel afgelopen zaterdag bij Havecon & Voorwinden Groep. Bijna ging het dak van het nieuwe pand er al direct weer af. De bedrijven vierden het 12,5-jarig bestaan en de recent gerealiseerde uitbreiding.

Open dag
Overdag  gingen de deuren open van de nieuwe bedrijfshallen aan de Lorentzstraat in Bleiswijk. Het prachtige weer hielp mee. De fietsenstalling stond vol met stalen rossen. En veel bezoekers streken buiten neer op tijdelijk ingerichte, maar smaakvolle, terras, nadat ze het gebouw hebben kunnen bekijken. Aan alles was gedacht: toelichting op de diverse onderdelen in de hal, vertier voor jong en oud en een hapje en een drankje.

“Petje af.” Dat was zo ongeveer de strekking van de gesprekken die gevoerd werden onder de bezoekers van de open dag van Havecon. Er was veel respect voor wat deze club, in toch relatief korte tijd, heeft weg kunnen zetten in de markt. “Kwaliteit ... prima. Prijs .… passend,” zei iemand. Een mooi compliment voor deze kassenbouwer.

 

Fotoreportage
In de avond werd het 12,5-jarig jubileum uitgebreid gevierd met kennissen en relaties - en dat zijn er flink wat. In de 12,5 jaar dat Havecon & Voorwinden aan de slag zijn, hebben ze niet alleen voor talloze telers kassen gebouwd, maar ook met veel bedrijven samengewerkt en die waren zaterdagavond paraat in de nieuwe bedrijfshal - die bijna niet terug te herkennen was. 

Het geheim van het succes? Dat wordt kort uitgelegd in onderstaande video.

Nog meer beelden zien? Bekijk dan hier de fotoreportage van de middag en de avond.

 

Voor meer informatie:
Havecon Kassenbouw B.V.
Lorentzstraat 8
2665 JH Bleiswijk
Postbus 25
2665 ZG Bleiswijk
Tel. +31(0)10 266 32 70
[email protected]
www.havecon.com