Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Urban Farming Partners onderzoekt potentie urban farming in Hong Kong

Wouter Vos en Henk van Eijk, twee experts van Urban Farming Partners, hebben tijdens een tweedaags bezoek de potentie van urban farming in Hong Kong onderzocht.

De twee experts brachten een bezoek aan het Controlled Environment Hydroponic Research & Development Center van de Vegetable Marketing Organisation en aan het hightech vertical teeltbedrijf Farm66. Daarnaast hebben ze de mogelijkheden en uitdagingen van urban farming besproken tijdens een diner met Annemieke Ruigrok, de consul-generaal van Nederland in Hong Kong.

Naast het verkennen van de mogelijkheden voor urban farming in deze megastad, had het tweedaagse bezoek nog een doel: het voorbereiden van het urban farming seminar dat later dit jaar in Hong Kong plaats zal vinden. Bij interesse, of ideeƫn voor het seminar, kunnen mensen contact opnemen met Mirjam Boekestijn, coƶrdinator bij Urban Farming Partners, mirjamboekestijn@kenlog.nl

Voor meer informatie:
Urban Farming Partners
www.urbanfarmingpartners.com

Publicatiedatum: