Hensing verkoopautomaat

"Groenten- en fruit verkopen ieder uur van de dag"

De klant van tegenwoordig wenst dat producten ieder uur van de dag  beschikbaar zijn. Met de regiobox van Hensing is dit ook voor lokale groenten en lokaal fruit mogelijk. Directeur Dirk Hensing legt het idee uit in een gesprek met het Duitse vakblad Lebensmittel Praxis.

Hoe is het idee van de nieuwe regiobox ontstaan?
Dirk Hensing: "Levensmiddelaanbieders staan voor grote uitdagingen, zoals bijvoorbeeld het reageren op veranderingen in het koopgedrag van de consumenten. Consumenten shoppen tegenwoordig op ieder uur van de dag en bestellen online levensmiddelen.

'Lokaliteit' wordt daarbij steeds vaker een aankoopcriterium – zowel in de stationaire handel alsook bij online-bestellingen. Met de regiobox bieden we een nieuw touchpoint. De levensmiddelhandel kan nu ieder uur van de dag extra omzet genereren en consumenten profiteren van de beschikbaarheid van verse levensmiddelen onafhankelijk van winkelopeningstijden." Al sinds 2010 levert Hensing verkoopautomaten aan de retail, telers en slagers.


Foto: Hensing GmbH

Wat voor voordelen ziet u in de regiobox?
De Hensing regiobox is een verkoopautomaat die 24 uur per dag, 7 dagen in de week het lokale aanbod aantrekkelijk ter verkoop aanbiedt. Met de naam en in combinatie met de vormgeving wordt de consument op aantrekkelijke wijze attent gemaakt op lokale levensmiddelen. De automaat geeft de handel een extra afzetmogelijkheid voor verse producten zoals groenten en fruit, maar ook voor eieren of zuivelproducten. Het betalen met pinpas maakt de aankoop bovendien gemakkelijk voor de klanten.

Verdere informatie:
Hensing GmbH
Gutenbergstraße 34,
D-48282 Emsdetten
Telefoon: +49 (0) 2572-96230-0
E-mail: info@automatisch-dh.de 
www.automatisch-dh.de 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven