Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Luuk van Duijn treedt terug als secretaris/directeur bij Ctgb

De secretaris/directeur van het Ctgb, Luuk van Duijn, heeft besloten na zes en een half jaar de functie te hebben vervuld, per 1 juli terug te treden als secretaris/directeur. Hij blijft nog wel verbonden aan het Ctgb. In de tijd die daarna nog rest tot zijn pensioen zal Luuk voor het Ctgb beschikbaar zijn om een aantal werkzaamheden op internationaal vlak uit te voeren.

De organisatie meldt: "In de afgelopen jaren maakte het Ctgb een snelle ontwikkeling door om adequaat in te spelen op het veranderende speelveld als gevolg van de gewijzigde Europese regelgeving. Ook heeft het Ctgb de Europese harmonisatie bij zowel biociden als gewasbescherming, in samenspraak met de andere lidstaten, de Europese Commissie, EFSA en ECHA, vormgegeven. De vooraanstaande rol die het Ctgb op het terrein van gewasbescherming en biociden speelt vergt van de organisatie, de leiding, en dus ook van de secretaris/directeur, voortdurend een maximale inzet." 

Johan de Leeuw, voorzitter van het Ctgb: “We zijn als college Luuk veel dank verschuldigd voor het werk dat hij voor het Ctgb heeft gedaan en voor de positieve ontwikkeling die de organisatie onder zijn leiding doormaakte. Wij respecteren de beslissing van Luuk om een stap terug te doen. Medio januari start een procedure om een nieuwe secretaris/directeur te werven, zodat de overgang soepel kan verlopen.”

Voor meer informatie:
Ctgb
www.ctgb.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven