Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gé Bentvelsen met pensioen

Tholen - Afgelopen vrijdag zwaaide Gé Bentvelsen af als directeur bij zijn bedrijf ABZ Seeds. Gé werkte in een grijs verleden bij Syngenta, toen nog de Zaadunie, dat toen ook de blik gericht had op de ontwikkelingen van uit zaad vermeerderde rassen. Omdat het daar geen heil in zag en ook omdat er moest worden bezuinigd wilde men de activiteiten op dit gebied staken, waarop Gé zijn kans schoon zag..


Claudia den Braver van Plantum speld Gé een speldje op voor zijn verdiensten voor de gewasgroep Aardbei.

Die kans heeft hij gegrepen. Inmiddels vermeerdert ABZ Seeds al meer dan 30 jaar F1 hybride aardbeien en heeft het bedrijf ruim twintig rassen in het assortiment die wereldwijd worden verkocht.


Fado-zangeres Argentina Freire en de twee begeleidende muzikanten Hans van Gelderen en Daniel Raposo gaven een optreden ten beste.

Bij zijn afscheid kreeg Gé namens het team een mooi vogel-villa in de vorm van het "Holland Strawberry House" cadeau. Vlnr Ruud van der Meer, Rinske van Dekken, Paul Doodeman, Karina Commandeur, Gé Bentvelsen, Ilona Smith, Roberta van Oostrum en Ingrid Bakker

NB. Noordhollands Dagblad (€) sprak met Gé over zijn carrière in de aardbeien.

Voor meer informatie:
ABZ Seeds
E: [email protected]
www.abz-strawberry.nl