Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

André van der Wurff nieuwe Business Unit Manager Westland bij Vertify

Per 1 augustus start André van der Wurff als Business Unit Manager bij Vertify. André is werkzaam sinds 2006 in het toegepast onderzoek binnen de glastuinbouw. Hij heeft gedurende die jaren meegeholpen aan het oplossen van diverse problemen in de teelt en aan de innovatie opgaven van de glastuinbouwsector, zoals Plantgezondheid, energie en water. Voorbeelden hiervan zijn weerbaarheid van bodems, en de ontwikkeling van realtime monitoringssystemen van plagen en nieuwe sensoren voor de detectie van virus.

Hij begon zijn carrière als ecologisch onderzoeker van bodems aan resp. UvA, VU en WU en Wageningen UR Glastuinbouw en heeft zich gaandeweg gespecialiseerd in (ondernemend) management zoals manager en bestuurder van de stichting Control Food & Flowers (SCFF) en R&D manager van het meetlaboratorium Normec Groen Agro Control te Delfgauw.
In 2017 was hij verantwoordelijk voor de nieuwe start van SCFF en later ook Biotech Mircobials. Onder zijn leiding groeide de kennisinstelling met uiteindelijk de erkenning als Fieldlab Identificatie Organische Stoffen in 2023. Binnen het fieldlab wordt met instrumenten gezocht naar nieuwe mogelijkheden voor het hergebruik van groene reststromen uit kassen en plantinhoudstoffen.

André begint 1 augustus als Business Unit Manager van de locaties World Horti Centrum en Zwethlaan om verder te bouwen aan een daadkrachtige business unit Glastuinbouw in het Westland.

Voor meer informatie:
Vertify
Tel: +31 (0) 228 563 164
[email protected]
www.vertify.nl

Publicatiedatum: