Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuw-Zeeland: Peter Holwerda viert 30 jarig jubileum bij Faber/Apex Greenhouses

"In essentie bouwen we nog steeds kassen zoals we dat dertig jaar geleden deden."

Vorige week werd in Nieuw-Zeeland op het hoofdkantoor van Apex Greenhouses in Waiuku (South Auckland) een klein feest georganiseerd voor Peter Holwerda om zijn dertigjarige dienstverband voor Faber Glasshouses / Apex Greenhouses te vieren.

De huidige directeur van Apex Greenhouses Folco Faber zegt het volgende: "Peter begon samen te werken met mijn vader in de vroege stadia van het bedrijf bij Faber Glasshouses. Volgens mijn vader kwam Peter bij hem werken om te helpen bij de productiekant van het bedrijf, maar raakte vervolgens ook bij de zakelijke kant betrokken. Peter werkte met onze allereerste computer om het offertesysteem over te zetten van een papieren naar een digitaal systeem. Vervolgens werd hij salesmanager en later general manager."

Met de oprichting van Apex Greenhouses nam James Harris de rol van general manager in Nieuw Zeeland over, zodat Holwerda meer tijd kon besteden aan het focussen op klanten en minder aan de dagelijkse bedrijfsvoering.

Holwerda heeft een aantal uiterst moeilijke persoonlijke problemen te verduren gehad, waaronder een absentie van elf maanden in verband met zijn eigen slechte gezondheid, slechts een paar jaar na het trieste overlijden van zijn vrouw in 2007.

"Ondanks alles dat het leven hem heeft gegeven, is hij altijd uiterst professioneel en toegewijd geweest aan zijn werk en klanten. Hoewel hij geen teler is, is hij een integraal radertje in het groeiende geheel geweest. Hij staat hoog in aanzien bij alle glastelers die hij de afgelopen drie decennia heeft geholpen", aldus het team.

Er wordt niet aan pensionering gedacht en er is geen wens om voor een ander bedrijf te werken: "Het was een gekke tijd, zelfs als het stil is, is het druk. Maar we bouwen in essentie nog steeds kassen zoals we dat dertig jaar geleden deden." 

Voor meer informatie:
Apex Greenhouses
Folco Faber, Sales and Project Co-ordinator
65 Gawler Road, Virginia, SA 5120
Australia
+61 (0)432 352 920
apexgreenhouses.com.au

Peter Holwerda
[email protected]  

Publicatiedatum: