Tomatoworld opent deuren voor particulieren tijdens Dutch Agri Food Week

Het informatiecentrum Tomatoworld uit Honselersdijk opent tijdens de Dutch Agri Food week begin oktober haar deuren voor particulieren. Thema van de vierde editie van dit landelijke food event is de vraag: wat eten we nu en in 2050?Tijdens de DAFW staan voedsel en de voedselproductie centraal en delen partijen uit de agri & food sector hun enthousiasme, kennis en kunde met de samenleving. De focus van de nieuwe tentoonstelling van Tomatoworld, het bewustmaken van het belang van de Nederlandse glastuinbouwsector in het kader van de wereldvoedseluitdaging, sluit hier feilloos bij aan.

Tomatoworld is normaal gesproken alleen open voor zakelijke bezoekers maar tijdens de Dutch Agri Foodweek staan de deuren 3 keer open voor particulieren. Op vrijdag 5 oktober is er een rondleiding bij Tomatoworld aan de Zwethlaan 2 van 14.00 uur tot 15.30 uur. En op 12 en 13 oktober van 10.00 uur tot 11.30 uur. Bezoekers beleven de Nederlandse glastuinbouw met al hun zintuigen, ze leren over de wereldvoedseluitdagingen, bezoeken de kas met 80 verschillende soorten tomaten. En natuurlijk wordt er ook geproefd!

Tarieven zijn sterk gereduceerd zodat de waardevolle bijdrage van de Nederlandse tuinbouw en de gezondheid van mens en planeet tijdens de DAFW2018 voor iedereen toegankelijk is. Volwassen betalen € 7,50 p.p. Kinderen tot 12 jaar € 5,00.

U kunt zich aanmelden voor een van de rondleidingen via reservering@tomatoworld.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven