Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

GreenTech 2018: hier zijn de foto's!

Tholen - De GreenTech zit er weer op voor dit jaar. De week die begon met de GreenTech Summit eindigde op donderdag met het weer afbreken van de stands. Van over de hele wereld waren mensen naar Amsterdam RAI gekomen om de nieuwste innovaties op glastuinbouwgebied te bekijken en het moge duidelijk zijn dat Amsterdam vorige week inderdaad het centrum van de wereldwijde tuinbouwtechniek was.

Vier hallen gevuld met toeleveranciers uit Nederland, Italiƫ, Spanje, de Verenigde Staten, Rusland, Hongarije - noem maar op. Eenieder die serieus meespeelt in de internationale tuinbouwtechniek was vorige week als standhouder of als bezoeker in Amsterdam te vinden. Internationale bezoekers combineerden een bezoek met de FlowerTrials, het Westland of de groentenveredelaars.



De afgelopen jaren is er bovendien weer flink wat verdiend in de tuinbouw en dat was te zien op de beurs. Grote, nieuwe stands, standbemanning in het nieuw gestoken en tegen de middag werd er ook uitgebreid geborreld. Er is uitgepakt, zoveel is duidelijk. Ook de sfeer was goed en de standhouders waren te spreken over het sterk doelgerichte publiek.

Uiteindelijk zeggen foto's veel meer dan alleen woorden, dus hierbij onze fotoreportage.