Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Maandag fotoreportage editie 2018

GreenTech 2018 met flink wat herinschrijvers op weg naar 2019

Tholen - De vloerkleden zijn weer opgerold, de stands zijn afgebroken en de laatste machines worden naar buiten gesleept: de GreenTech 2018 zit er weer op. Maandag publiceren we een uitgebreide fotoreportage. Voor nu alvast een kleine preview en natuurlijk een update – hoe was het?

De nadruk bij de GreenTech 2018 ligt op Tech. Exposanten op de beursvloer spraken over een sterk doelgericht publiek, dat aankomt met concrete vragen en specifiek naar informatie op zoek is. De gesprekken op de beursvloer zijn van ongekend hoog niveau en gaan snel de diepte in.

De andere kant van dit verhaal is dat de beursvloer niet overloopt van bezoekers en dat de bezoekers gericht over de beurs gaan en niet bij alle stands even langslopen. Pas op het einde van de dag, als verschillende standhouders een borrel organiseren, wordt de sfeer losser en wordt er breder bijgekletst. 


Nieuwbouw in de sierteelt, dat wordt gevierd. Links Wouter Kuiper van KUBO, rechts Jan Vellekoop van Peter Dekker Installaties

Hoog aantal herinschrijvingen
Op de beursvloer werd daarom ook door een aantal standhouders getwijfeld aan de beslissing van de beursorganisatie, om de beurs jaarlijks te organiseren. Komen investeerders en telers elk jaar naar Amsterdam om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen en zijn er elk jaar voldoende ontwikkelingen om te tonen? Willen bezoekers elk jaar komen of besluiten ze toch om het jaar aanwezig te zijn? De tijd zal het moeten leren – maar het aantal herinschrijvingen voor de 2019-editie van de GreenTech was voor de beursorganisatie genoeg reden om gisteravond al een klein feestje te bouwen en met vertrouwen naar volgend jaar te kijken.


Feestje bij het GreenTech-team! Er mag geproost worden. 


Veel aandacht op de beurs voor het Lowpad systeem van Eurotec. 'The future of farming", aldus een aantal toekijkers. 


En dan zit het erop! Bij Hortilux weten ze ook na de beurs wel raad met het scherm.