Intercedente uit de tuinbouwsector verkozen tot beste van Nederland

Ela Timar (36) is verkozen tot de beste intercedente van Nederland. Timar is werkzaam bij Interactief Groep en helpt veel ondernemers in de tuinbouw met hun wervingsvraagstukken.

Timar wordt dagelijks geconfronteerd met de enorme vraag naar medewerkers in de tuinbouw: "De tuinbouw maakt een enorme technologische vooruitgang door. De vraag naar goed personeel is dan ook nog nooit zo hoog geweest. Ik adviseer deze bedrijven hoe zij het beste personeel kunnen aantrekken én behouden, bijvoorbeeld door het bieden van een goed salaris en bonussen. We boeken met dit arbeidsmanagementadvies enorm goed resultaat in de sector."

Volgens het juryrapport wist Timar de Verkiezing Intercedent te winnen door haar doorzettingsvermogen en haar warme persoonlijkheid. Ze liet concurrenten van de grote uitzendketens achter zich. Timar kent een indrukwekkend carrièrepad. Op 20-jarige leeftijd kwam zij vanuit Polen naar Nederland om appels te plukken. Maar vooral met een flinke dosis ambitie. Met het verdiende geld is ze gaan studeren. De Nederlandse taal had ze zichzelf ondertussen met behulp van een boekje geleerd. Het halen van het diploma ziet ze nog steeds als haar grootste mijlpaal. Daar schrijft ze het winnen van deze verkiezing nu bij.Mari-Jon Keijlewer, directeur van de Interactief Groep, over Timar: 'She had me with hello, zo'n type is Ela. Met ongelooflijk veel kennis van de arbeidsmarkt in de tuinbouw strijdt zij dagelijks voor de beste resultaten voor haar opdrachtgevers. En dat doet ze op haar eigen kenmerkende, warme manier. Ela máákt Interactief".

Voor meer informatie:
Interactief Groep
Bedrijventerrein Oudeland
Morsestraat 16
2652 XG Berkel en Rodenrijs

Postbus 305
2650 AC Berkel en Rodenrijs

T: +31 (0)10 447 90 60
F: +31 (0)10 447 90 69
info@interactief-groep.nl
www.interactief-groep.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.