13 december, Pijnacker-Nootdorp

Meet & Greet Energie & Innovatie

Welke innovaties heeft de tuinbouw nodig voor een succesvolle toekomst? En wat zijn de volgende stappen in de energietransitie en wat verwachten tuinbouw en overheden van elkaar? Daarover gaat de derde Meet & Greet Energie en Innovatie op 13 december in Pijnacker-Nootdorp. De bijeenkomst is bestemd voor telers uit de regio.

Een succesvolle toekomst vraagt een goed georganiseerde samenwerking, onder meer tussen overheden en ondernemers. Daarvoor is het belangrijk dat alle partijen weten wat de verwachtingen zijn, bijvoorbeeld op het gebied van infrastructuur, wetgeving en mogelijke middelen.

Tijdens de Meet & Greet Energie en Innovatie wisselen deelnemers van gedachten over toekomstige ontwikkelingen en wat daarvoor nodig is van de verschillende betrokkenen. Dat gebeurt onder meer tijdens een aantal pitches, over onderwerpen als duurzame elektriciteit, het warmtenetwerk en ruimtelijk-economische ontwikkeling in het Oostland. Daarnaast zijn er netwerktafels (onder andere over Het Nieuwe Telen in het onderwijs en over Warmtecoöperaties).

De Meet & Greet Energie en Innovatie vindt plaats op woensdag 13 december, van 16.45 – 19.30 uur, in het Bestuurscentrum in Pijnacker. De bijeenkomst – georganiseerd door Greenport West-Holland en gemeente Pijnacker-Nootdorp – is bestemd voor telers en alleen toegankelijk na aanmelding via info@greenportwestholland.nl of www.greenportwestholland.nl/aanmelden-energie-2017/.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.