Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe website voor overheidsdienst Agroberichten Buitenland

De website agroberichtenbuitenland.nl van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) is sinds kort vernieuwd. De website houdt ge├»nteresseerden op de hoogte van agro-gerelateerde actualiteiten, evenementen, ontwikkelingen en mogelijke kansen in de 70 landen die de landbouwraden bedienen, zo laat de overheidsdienst weten. Het landbouwradennetwerk (LAN) ondersteunt Nederlandse bedrijven in de agrarische sector bij hun internationale ambities.

De landbouwraden zijn wereldwijd werkzaam op Nederlandse ambassades en consulaten en staan klaar voor bedrijven uit de agrarische sector en voor alle schakels van de keten: van uitgangsmateriaal zoals zaad en primaire producten tot eindproducten, maar ook de verwerkende industrie, toelevering en logistiek. 

Internationaal zakendoen
Volgens Agroberichten Buitenland kan het orgaan van het ministerie van LNV helpen bij het internationale zakendoen, zoals de opstart van nieuwe projecten, het vinden van marktinformatie en zakenpartners, ondersteuning bij handelsbelemmeringen en informatie over wet- en regelgeving. Meer informatie over het werk van de landbouwraden is hier te vinden. Abonneren op de wekelijks nieuwsbrief kan, door hier te klikken

Bron: Agroberichten Buitenland
Publicatiedatum: