Drie nieuwe verkoopadviseurs bij Gebrs van Aarle

Drie nieuwe gezichten en stemmen bij Gebrs van Aarle. Onlangs namen zij nieuwe verkoopadviseurs in dienst. Het zijn Willem Mauritz, Willie van den Bergh en Denise Vissers. Hun achtergronden vind je hieronder. 

Willem Mauritz
Als oudste zoon van een groentenspecialist heeft Willem het AGF vak al vroeg leren kennen. Willem volgt de opleiding commercieel management aan Essenzo Hogeschool in Gouda. Bij Gebrs van Aarle volgt hij een 'werkend leren' traject. Na een jaar in onze eigen winkels in Tilburg te hebben meegelopen, is hij nu als telefonische verkoper op de groothandel aan de slag. Met zijn stadse tongval valt hij wel op tussen de zachte G's!

Willie van den Bergh
Een echte rot in het vak. Willie heeft jaren een groentenspeciaalzaak gehad in Best en was in die tijd klant bij Gebrs van Aarle. De afgelopen 8 jaar heeft hij gewerkt als AGF chef bij Emté supermarkt in Vught. Willie vond het tijd worden voor iets anders en met zijn kennis en ervaring is hij van harte welkom bij Gebrs van Aarle.Denise Vissers
Na te hebben gewerkt bij een verswinkel in Schijndel kwam Denise de vacature tegen voor verkoopadviseur bij Gebrs van Aarle. Met haar passie voor vers en een vlotte babbel is ze een frisse aanvulling op het team.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.