"Verplaatsingsregeling Gelderland voorbeeld voor rest van Nederland"

"Als tuinderszoon uit Ammerzoden vind ik het belangrijk om iets voor de tuinbouw te betekenen. Vanuit Goesten en Opdam/Fidus Advies leveren wij financieel advies in de tuinbouwsector en zijn we intensief betrokken bij bedrijven die te maken krijgen met de verplaatsingsregeling. Bij de opstart van het Glastuinbouwpact ben ik gevraagd om als afgevaardigde vanuit de zakelijke dienstverlening aan te schuiven in het kernteam. Dat doe ik al die jaren met veel plezier." Aan het woord is Erik Goesten, directeur Goesten en Opdam/Fidus Advies en kernteamlid van het Glastuinbouwpact.

"De tuinbouw heeft in de Bommelerwaard & Neerijnen al jarenlang een belangrijke plaats in de samenleving. Volgens mij is het voor de tuinbouwsector de grootste uitdaging voor de komende jaren om draagvlak te blijven houden. Daarvoor is het nodig dat we permanent in gesprek blijven met de samenleving, politiek en andere partijen om ons heen.

"Dat proberen we als bedrijf zelf ook met een nieuw initiatief als de FoodCampus die we op dit moment oprichten samen met de Veiling Zaltbommel en Booijman Foodimpuls. Met deze bedrijven willen we samen optrekken op het gebied van verduurzaming, energie, gezond eten en gezond leven. Hier willen we niet alleen onze medewerkers bij betrekken maar ook de omgeving. We hebben ideeën te over om hier een succes van te maken!

"Als ik terugkijk op de afgelopen jaren, ben ik blij met de constructieve rol die de provincie Gelderland vervult voor de tuinbouw. De provincie steekt veel tijd, energie en geld in onze sector. Daar mogen we best eens waarderend over spreken. De verplaatsingsregeling is in onze regio een groot succes. Dat is een voorbeeld voor de rest van Nederland."

Bron: Glastuinbouwpact Bommelerwaard & Neerijnen

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.