De OctoFrost Link

Online IQF-platform brengt aanbieders en kopers in contact

Nadat OctoFrost in juli de overname van Innotec Systems bekendmaakte, gaat het bedrijf nog een stap verder met de lancering van het online platform Octofrost Link. Dit platform, bedoeld voor klanten en partners, werd gepresenteerd tijdens de laatste editie van Anuga 2017.

"Wij denken dat ons platform de manier waarop er zaken gedaan wordt in de IQF-sector kan veranderen. Nadat steeds meer handelaren en groothandelaren ons benaderden in hun zoektocht naar betrouwbare IQF-leveranciers, beseften we dat wij hen hierbij zouden kunnen helpen door een communicatieplatform voor aanbieders en kopers tot stand te brengen," licht Svetlana Plotean van OctoFrost toe. 

De dienst is kostenloos voor alle OctoFrost-verwerkers en handelaren wereldwijd. Op OctoFrost Link kunnen handelaren en internationale leveranciers van OctoFrost diepvriesproducten met elkaar in contact komen. Alle gebruikers kunnen een eigen profiel aanmaken, waarin hun locatiegegevens vermeld staan, evenals de producten die zijn aanbieden of inkopen. Via een intern berichtensysteem kan er contact opgenomen worden en kunnen er verzoeken of mededelingen gepost worden. 

"Net zoals met andere ontwikkelingen en innovaties die OctoFrost implementeert, staat klantgerichtheid voorop. Vandaag de dag is OctoFrost niet langer alleen een leverancier van verwerkingsapparatuur maar steunt het haar klanten ook bij de groei, ontwikkeling van hun ondernemingen en creëert het nieuwe zakelijke kansen. Steve Jobs zei ooit dat innovatie leiders van volgens onderscheidt. OctoFrost neemt deze leidende rol graag op zich door een bijdrage te leveren aan het succes en de welvaart van haar klanten. 

Voor meer informatie:
Svetlana Plotean
OctoFrost Group
Email: info@octofrost.com
www.octofrost.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven