Mr. Grodan neemt afscheid

Applaus voor Kees

Tholen - Vrijdagmiddag had Tuinbouw Nederland de kans om Kees Struijk, Mr. Grodan, de hand te schudden. Hij neemt na 33 jaar definitief afscheid van Grodan.


Vincent Deenen sprak hem toe. Hij refereerde aan de handgeschreven brief die Kees stuurde naar aanleiding van de advertentie in het weekblad Elsevier. Kees voelde zich tot de vacature aangetrokken. Geboren als een tuinderskind, bleef het de tuinbouw trekken. Dat was in 1984. In die 33 jaar heeft hij diverse functies bekleed binnen Grodan. Kees vond het belangrijk om al die kennis goed over te kunnen dragen. Die kans heeft hij gekregen. Met een gerust hart kan hij zijn werkzame periode afsluiten. Kees dankte zijn vrouw en kinderen voor de steun die hij altijd heeft gekregen. Kees is heel betrokken met Grodan. Tot op het laatst. In zijn afscheidswoord benoemde hij de uitdaging waar Grodan nu voor staat: "We moeten steeds duurzamer gaan produceren." Op de receptie waren er veel collega's aanwezig. Op de vraag: "Hoe was Kees als collega?", werd er geantwoord met kreten als open, gedreven en positief kritisch. Een groter compliment kun je iemand niet geven. Toch?
Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.