100 jaar lid van Coforta / The Greenery en haar rechtsvoorgangers

Respectievelijk gouden en zilveren Greeneryspeld voor Huug en Nico KooijmanDe firma G.H. Kooijman&ZN, nu Huug en Nico zijn al meer dan 100 jaar lid van Coforta / The Greenery en haar rechtsvoorgangers. Aanleiding voldoende voor het Coforta-bestuur om de heren te onderscheiden met een gouden en zilveren Greeneryspeld. De onderscheiding vond plaats in Ridderkerk op een Greenery Vollegronds Groente bijeenkomst voor het huis van Huug aan de Waalweg in Ridderkerk. De bijeenkomst werd vooraf gegaan door een boottocht over het Waaltje. Aansluitend aan de plechtigheid volgde een gezellig informeel gedeelte.Huug is voormalig voorzitter van CHZ en vanuit die hoedanigheid destijds erelid geworden. Huug, geboren 16 januari 1949 (68 jr. je zou het niet zeggen ) heeft een bedrijf met zijn broer Nico, geboren 5 januari 1954, in bladgewassen.Nico is niet bestuurlijk actief geweest binnen Coforta. Huug is altijd bestuurlijk actief gebleven mede dankzij Nico die thuis het bedrijf draaiende hield. Huug was o.a. bestuurlijk actief in:


  • Voorzitter bij rechtsvoorganger CHZ
  • Voorzitter PAC Bladgewassen
  • Lid voorverkoopcommissie andijvie glas. Actief geweest om merk Fresh Fantasie voor Bladgewassen op te zetten. Voorzitter van Werkgroep Vollegrond, (in het verleden door Wim van de Wiel ingesteld)
  • Klankbord voor Wim van de Wiel
  • Momenteel lid van PUC Vollegrond
  • Onverminderd loyaal gebleven richting Coforta/The Greenery


Het 100 jarig lidmaatschap en de bestuurlijke verdienste waren voor het Cofortabestuur voldoende aanleiding om Nico te onderscheiden met de Zilveren Greeneryspeld en Huug met de Gouden Greeneryspeld.De spelden werden na de toespraak door Coforta voorzitter Gerard Pronk opgespeld door Pronk onder luid applaus van de aanwezigen. Nico, Huug en familie, van harte gefeliciteerd en nog veel succes!"
Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven